Om oss

Om vårt företag

TechNorth Energilösningar AB startade sin verksamhet under år 1988 och har varit en del av Nortech-koncernen sedan dess. Vi tillhandahåller marknaden med värmepumpar och lägger stor vikt på att alltid sätta kundens behov i främsta rummet. Detta erbjuder vi till både privatpersoner och företag.

Vår affärsmodell bygger på att erbjuda helhetslösningar även om vårt fokus ligger på värmepumpar. Det betyder att vi kan hjälpa dig med allt från köp till installation. Vi försöker att alltid lösa våra kunders olika och unika behov.

I dagsläget säljer vi majoriteten av marknadens största varumärken och vår strategi är att utmana marknaden för värmepumpar med konkurrenskraftiga priser.

Därför ska du välja oss

  • Egna installatörer/helhetsåtagande: Vi arbetar med egna erfarna installatörer för värmepumparna men också tillhörande VVS och entreprenad arbeten. Det gör att vi har ett äkta helhetsåtagande.
  • Långa garantitider: när du köper värmepump från oss vet du att du får hjälp om något händer. Läs mer om våra garantier.
  • Konkurrenskraftigt totalpris: P.g.a. egna installatörer och stora inköpsvolymer håller vi mycket konkurrenskraftiga priser.
  • Full certifiering: Vi har kylcertifikat Kat 1 från INCERT. Vi har också VVS och elbehörighet (bb1).
  • Fullt försäkrade: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK och entreprenadförsäkring hos IF.
  • Vi håller vad vi lovar: Vi passar tider och vi lovar bara det vi vet vi kan hålla.

Kontakta oss för fri rådgivning

Vi erbjuder ett brett utbud utav olika värmepumpar och varumärken. Utifrån ditt uppvärmningsbehov tar vi fram en lösning som passar just dig bäst. Använd formuläret här nedanför så hör vi av oss så snabbt vi kan.