Hög besparing med nya Nibe F110

Värmepump Nibe F110Nya Nibe F110 är en frånluftsvärmepump med inbyggd likströmsfläkt och varmvattenberedare som är försedd med korrosionsskydd av koppar. F110 ger dig hög besparing tack vare kompressorn med den intelligenta styrningen som arbetar med det för tillfället mest gynnsamma temperaturförhållandet. Isoleringen består av formgjuten och miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster och energi återvinns ur frånluften. Enheten kan också ventilera huset och bereda tappvarmvatten vilken gör pumpen till en komplett lösning för ditt hushåll.

Styrningen av Nibe F110 sker med hjälp av en smart mikroprocessor som gör F110 mycket energibesparande. Mikroprocessorn ser till att värmepumpen alltid utnyttjas så effektivt som möjligt och fattar kontinuerligt beslut om bästa driftsätt. Displayen är lättnavigerad och visar aktuella temperaturer och inställda värden.

Ytterhöljet består av vit pulverlackerad stålplåt. Frontluckan är enkelt de-monterbar för bästa åtkomlighet vid installation och vid eventuell service.

Läs mer och köp Nibe F110 här.

Fördelar

  • Minimal värmeförlust
  • Användarvänlig
  • Hög energibesparing
  • Enkel installation