Garanti

Vi erbjuder marknadens bästa garanti!

  • 3 års garanti och 3 års försäkring för produkter från Nibe.
  • 2 års garanti och 4 års försäkring för produkter från ComfortZone.

På marknaden flödar det av olika erbjudande gällande frånluftsvärmepumpar till billiga priser. Dessa erbjudanden går för den mesta delen ut på att ni själva köper en frånluftsvärmepump och får därefter sköta installationen på egen hand, där garantier inte finns. Dessa produkter och erbjudande skapar ett störande moment, vilket får en betydelse i ryktet på marknaden och vilka man kan lita på och inte.

När ni köper en frånluftsvärmepump från TechNorth Energi så ingår en heltäckande garanti och vi kan garantera att ni kommer få rätt frånluftsvärmepump som passa just ert behov. Detta har ingen betydelse om du är privatpersoner eller företag. Ni kan dessutom vara helt säkra på att installationen kommer att ske på rätt sätt, enligt svensk lagstiftning.

Värmen är en viktig och grundläggande faktor för den svenska livskvaliteten och därför är det ytterst viktigt att ert system fungerar på bästa sätt. Vi på TechNorth Energi kan garantera att frånluftsvärmepumpen kommer att fungera under en längre tid.

Om TechNorth Energilösningar AB

TechNorth Energilösningar AB är en en av marknadens största aktörer på värmepumpar. Vårt mål är att leverera trygga och smarta värmelösningar. Vi fokuserar på att leverera värmepumpar för kundernas olika behov. Vår personal drivs av att lösa företags eller privatpersoners behov. Vi brinner för att spara såväl energi som kostnader för våra kunder.

Åkersberga

Huvudkontor
Smedbyvägen 8
184 32 Åkersberga
Växel: +46 (0)8 664 09 00
kontakt(at)tech-north.se

Bergslagen/Västra Mälardalen

Lokalkontor
Tuna 10
731 13 Kolsva
Telefon: +46 (0) 72 062 78 83
kontakt(at)tech-north.se